Meditatii Istorie Bucuresti

Sa invatam istoria in doar cativa pasi!

Desi majoritatea elevilor o considera o disciplina secundara, istoria este un domeniu de studiu placut si util, in acelasi timp. Consideram cu tarie ca aceasta disciplina ocupa un loc de seama in curricula nationala, deoarece cunoasterea succesiunii evenimentelor, a evolutiei omenirii, a identitatii de neam, contribuie la o mai buna apreciere a valorilor nationale si a respectarii egalitatii!


PRETURI MEDITATII ISTORIE

pregatire admitere pentru Academia de Politie si meditatii istorie BAC:

70 lei sedinta

pregatire pentru tezele semestriale, meditatii istorie clasa 8a si liceu:

50 lei sedinta


Lista completa de preturi meditatii


istorie generala

Metodele moderne pe care profesorii nostri le folosesc in cadrul sedintelor de meditatii istorie in Bucuresti, vor ajuta la invatarea cronologica a disciplinei, si vor permite o aprofundare riguroasa a unor teme precum:

  • statul si politica
  • elemente de cultura si civilizatie
  • politica externa si relatii internationale

si multe altele! In cadrul orelor de meditatii la istorie, ne bazam pe analiza unor surse istorice credibile, pe vizionarea unor materiale documentare relevante temei cat si pe studierea unor harti specifice care sa ajute elevii sa inteleaga mai bine expansiunea unor imperii, patrunderea populatiei migratoare, formarea unor structuri statale medievale sau a statelor nationale din perioada moderna si contemporana.

imperiul otoman 1912

Cu noi veti avea parte de meditatii la istorie intr-un mod placut si va veti convinge de utilitatea orelor cat si a acestei discipline scolare in sine!


Ce va putem oferi la meditatii istorie in Bucuresti


In cadrul sedintelor de meditatii la istorie, noi va ajutam sa fiti in permanenta pregatiti pentru tezele semestriale la clasa a 8a sau la liceu, dar si pentru examenul national de Bacalaureat. Acum, potentialii candidati la un loc in cadrul Academiei de Politie, au posibilitatea de a parcurge din timp materia si de a se pregati, intr-un mod riguros, prin intermediul unor teste specifice, adecvate cerintelor impuse de catre prestigioasa institutie de invatamant.


Meditatii istorie – cum sa ajungi la nivelul de performanta dorit


Cand te gandesti la istorie, este foarte usor sa ajungi la nivelul de performanta dorit. Trebuie doar sa urmezi 3 pasi importanti iar rezultatele vor fi 100% garantate!

  1. In prima etapa, contacteaza echipa noastra de profesori de meditatie istorie, pentru a fi inclusi intr-una din grupele care urmeaza a fi formate.
  2. Parcurge un test simplu de evaluare a cunostintelor, in urma caruia avem posibilitatea de a te cunoaste, de a-ti vedea nivelul tau de cunostinte si de a te incadra in cea mai potrivita grupa de meditatii la istorie.
  3. Pasul 3 este sa fii atent la explicatiile profesorilor, pregateste-te temeinic pentru fiecare sedinta de meditatie istorie, rezolva constiincios modelele de teste pentru BAC ori admitere la Academia de Politie, discuta cu profesorii eventualele tipuri de subiecte pentru tezele semestriale si vei vedea cat de usor este sa obtii nota dorita!

SIMPLU SI FLEXIBIL – Contactati-ne si fiti convinsi ca nu veti fi dezamagiti!


Meditatiile la istorie reprezinta cea mai buna modalitate de a atinge performante maxime si sansa ta de a nu fi depasit de miza celor mai importante examene din viata ta!