Meditatii matematica Bucuresti

Matematica este o disciplina fundamentala din curricula nationala care adesea creaza nenumarate probleme, elevilor de gimnaziu, liceu cat si la examenele de admitere.

Complexitatea notiunilor este destul de greu de asimilat de majoritatea covarsitoare a elevilor. Astfel, venim in ajutor prin intermediul sedintelor de meditatii matematica in Bucuresti. Sedintele de meditatii la matematica gimnaziu si liceu, isi propun asadar sa transmita notiunile de teorie de baza, cat si cele mai avansate, intr-o maniera mai simpla si mai usor de asimilat!ecuatii matematice grad 1

Avem puterea sa credem ca meditatiile la matematica ajuta la o imbunatatire substantiala a performantelor scolare, fie ca este vorba de gimnaziu, liceu, examene nationale sau simple teze si lucrari.


Pret meditatii matematica Bucuresti – 50 lei, sedinta 2 ore. Pentru oferte, contactati-ne!


Lista completa de preturi meditatii


Cui ne adresam

Orele de pregatire la disciplina matematica se adreseaza elevilor claselor primare, ale claselor 1-8 si celor de liceu, cat si celor care se pregatesc sa sustina cel mai important examen din viata lor: Bacalaureatul.

Vrem sa demonstram elevilor nostri dar si parintilor acestora, ca implicarea lor si metodele interactive, cat si cele care ii incurajeaza sa descopere noi informatii, sunt cele care dau cele mai bune “roade”! Matematica este o disciplina exacta care se invata prin rezolvarea a numeroase probleme, din cele mai variate, care obliga scolarul sa gandeasca, sa realizeze conexiuni logice si sa isi foloseasca din plin gandirea algoritmica!

matematica distractiva

Ce veti invata in cadrul meditatiilor matematica, Bucuresti


Notiunile de baza din matematica sunt dobandite inca din timpul invatamantului gimnazial. La clasele 1-8 va veti consolida si veti aprofunda notiuni precum:

  • multimi, fractii, divizibilitate, ecuatii, inecuatii si sisteme, formule de calcul prescurtat, …

si multe altele.

Tot in timpul gimnaziului, scolarii incep a deprinde tainele geometriei plane si a celei in spatiu. Astfel, acestia se vor familiariza cu cele mai elementare figuri geometrice, vor invata o serie de notiuni referitoare la unghiuri, masura unghiurilor intr-un triunghi, tipurile triunghiurilor, dar si o gama completa de axiome si teoreme geometrice, atat in plan cat si in spatiu.

La liceu, adolescentii vor aprofunda notiunile invatate in gimnaziu si vor completa cu o serie de noi informatii din algebra, analiza matematica si geometrie euclidiana. La liceu ei vor cunoaste ce este acela un logaritm, o limita, o derivata sau o integrala. De asemenea vor invata ce sunt numerele complexe, matrici si determinanti, despre grupuri si corpuri de numere. Puteti accesa gratuit teoria, programa scolara si diversele aplicatii, special concepute pentru fiecare clasa in parte!

Avand in vedere ca un procent insemnat din absolventii de liceu urmeaza cursurile Academiei de Studii Economice sau ale unei facultati cu profil economic, programa scolara a introdus si cateva elemente de matematici financiare pentru a-i pregati din timp!


Cine sunt eu

Absolvent al Facultatii de Matematica-Informatica promotia 2007, si master pe ALGEBRA SI TEORIA NUMERELOR. Am terminat facultatea in sistem pre-bologna si masterul 1 an jumatate pana in 2009. Am participat la olimpiadele de matematica incepand din gimnaziu si pana in clasa a 12-a.
Am inceput meditatiile cu un coleg de facultate, care a luat cu brio examenul la ecuatii diferentiale. Asta se intampla in anul 3 de facultate… De atunci au trecut mai mult de 10 ani de meditatii cu elevi de toate varstele de la clasa a 5-a si chiar si studenti de anul 1 si 2 la Spiru Haret, ASE sau Universitate!